Іграшки-підвіски Taf Toys

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку новинки
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
Спочатку велика знижка
10 товар(ів)

Іграшки на коляску для всебічного розвитку малюка

Яскраві та забавні іграшки на коляску сприяють розвитку дитини під час прогулянки. Вони привертають увагу малюка, підвищують його настрій, покращують візуальне та слухове сприйняття. Кожна модель по-своєму цікава, має певну специфіку. Саме тому рекомендовано обирати іграшки на коляску відповідно до їх призначення та функцій.

Виробники випускають моделі різного типу, що дає змогу придбати оптимальний варіант. Це може бути підвіска на коляску або спіраль на коляску. Незалежно від вибору, ви подаруєте дитині позитивні емоції під час прогулянки.

Особливості вибору іграшок на коляску

Перед покупкою іграшок візьміть до уваги декілька критеріїв, завдяки яким ви уникнете помилок. Обираючи модель, враховуйте наступне.

  1. Матеріали виготовлення — вони мають бути екологічно чистими, гіпоалергенними. Найбільш безпечними вважають дерев'яні та тканинні іграшки. Також виробники випускають вироби із пластику.
  2. Колір — для розвитку малюка найбільш корисними є яскраві відтінки. Але не варто використовувати надмірну різноманітність барв. Обирайте достатньо спокійні, але привабливі тони. Вони будуть приковувати увагу та повністю виконувати свої функції.
  3. Безпека — йдеться про конструктивні особливості іграшок, наявність дрібних елементів. Усі деталі повинні добре триматися на своїх місцях, щоби малюк їх не відірвав і не відправив до рота. Також зверніть увагу на наявність наповнювача. Він повинен бути надійно вшитий усередині виробу. Неприпустимо, щоб наповнювач було видно з погано оброблених швів.
  4. Дезінфекція — іграшки мають бути виконані з матеріалів, які добре очищаються. Справа в тому, що вироби необхідно регулярно прати або протирати спеціалізованими засобами для усунення пилу, бруду та бактерій.

одатково при виборі іграшок зверніть увагу на їхню модифікацію. Виробники випускають такі варіанти.

  • Підвіски. Іграшка на коляску з прищіпкою, яка кріпиться до конструктивних елементів дитячого транспорту. Вона виконується у вигляді брязкальця, а також в асортименті представлені беззвучні моделі. Головне, щоб виріб був виготовлений з м'якого матеріалу. Це унеможливить травмування дитини через розгойдування іграшки під час руху коляски.
  • Дуги. На них кріпляться яскраві елементи, але і без додаткових частин конструкція привертає увагу завдяки соковитості відтінків, що використовуються. Як правило, дугу можна вигнути або дещо розширити відповідно до особливостей коляски.
  • Спіраль на коляску. За наявності в коляски бампера на нього можна прикріплювати спеціальні іграшки. Наприклад, м'які змійки, що обвивають конструкцію.

Іграшки, доступні на нашому сайті, представлені для новонароджених, піврічних малюків і старших дітей. Зробіть свій вибір, виходячи з особистих уподобань та віку дитини.

Користь і призначення іграшок на коляску для малюків

Іграшки для коляски несуть у собі величезну користь для малюка. І нехай новонароджені спочатку не можуть до них доторкнутися, велика роль приділена розвитку зорового та слухового сприйняття. Малюки тренуються концентрувати погляд, оцінювати відстань до об'єктів, і орієнтуватися по звуку.

Старші діти безпосередньо взаємодіють з іграшками. Вони торкаються їх, отримуючи тактильну інформацію. Сучасні іграшки роблять із різних матеріалів, які мають певний вплив на шкіру (гладкі, шорсткі). Так дитина навчиться визначати фактуру поверхонь, форму предметів.

Але іграшкам приділена не лише розвивальна функція. Одне з їх призначень - переключення уваги дитини, коли вона починає вередувати. Яскравий виріб зі звуковим ефектом або без нього здатний на певний час покращити настрій малюка.

Іграшки на коляску в Kidis — найкращі пропозиції для вашої дитини

У нашому інтернет-магазині Kidis представлені іграшки на коляску для новонароджених, випущені популярними брендами. Ви можете обрати вироби від Chicco, Clementoni, Lamaze, Taf Toys та інших компаній. Вони вирізняються високою якістю, приємним виконанням і простотою догляду. В асортименті дуга на коляску, підвіски та інші типи іграшок, які допоможуть у розвитку малюка. Придбати їх можна за вигідною ціною, що є особливо актуальним у період дії акцій. Для цього оформлюйте замовлення онлайн, і ми доставимо його за короткий термін.

Читати повністю