Нічники Clementoni

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
Спочатку велика знижка
4 товар(ів)

Дитячий нічник для новонароджених на ліжечко

Нічник на ліжечко для малюків — це важливий атрибут будь-якої дитячої кімнати. Відсутність світла у приміщенні може стривожити малюка. Тому батькам слід подбати про те, щоб підібрати якісне нічне освітлення. Правильно підібраний нічник дозволить вашому малюку отримувати достатню кількість світла вночі, щоб бути спокійним. На щастя, інтернет-магазин Kidis пропонує своїм відвідувачам великий асортимент таких товарів, завдяки чому кожен із батьків зможе без проблем підібрати нічник на ліжечко для новонароджених.

Види нічників на ліжечко для дітей

Сучасні виробники пропонують покупцям великий асортименти аксесуарів для дитячої кімнати. Колірна гама, різні розміри, наявність музичного супроводу — моделей досить багато. Тому кожен покупець зможе підібрати те, що його цікавить і залучатиме малюка.

В асортименті інтернет-магазину Kidis представлені такі види

  • Нічники-проектори. Аксесуар, за допомогою якого можна створити казкову атмосферу у дитячій кімнаті. Такий пристрій показує на стіні або стелі рухомі або статичні картинки зі світла.
  • Нічник-підсвічування. Як правило, це предмет невеликого розміру з м'яким типом освітлення, тому він буде ідеальним для використання перед сном або під час нічних пробуджень. Може бути різних розмірів, форм, колірної температури.
  • Музичний нічник. Така модель чудово підійде для новонароджених. Він забезпечує не тільки необхідне освітлення, та й заспокоює дитину за рахунок приємних мелодій. Батьки можуть обрати такий нічник для новонароджених на ліжечко з різними музичними композиціями та періодично їх міняти.

Найчастіше нічники виготовляються у формі звірят, казкових чи мультяшних персонажів. Якщо ваша дитина вже має улюбленого героя, можна підібрати нічник-проектор на ліжечко у вигляді нього. Маля бачитиме знайомий образ і швидше заспокоюватиметься.

Який нічник для дітей вибрати?

Вибір нічного освітлення в дитячу кімнату — важливе завдання, адже потрібно додатково забезпечити безпеку та комфорт малюкові. Тому, вибираючи нічник на ліжечко, необхідно враховувати такі особливості.

  • Освітлення не повинно бути надто різким, інакше надмірна яскравість дратуватиме очі малюка, його буде важче заспокоїти перед сном. Краще віддати перевагу моделям з ніжним жовтим світлом.
  • Матеріали, з яких виготовлений товар, мають бути безпечними та не містити шкідливих хімічних речовин. Подбайте про здоров'я вашої дитини заздалегідь.
  • Краще віддати перевагу моделям з енергозберігаючими світлодіодами. Вони дозволяють заощаджувати витрати енергії, завдяки чому нічник може працювати більш тривалий час без додаткової перезарядки.
  • Визначтеся з типом живлення. Виробники пропонують моделі з живленням від розетки, на батарейках або акумуляторах. Виберіть варіант, який підходитиме саме вам.
  • Переконайтеся в надійному кріпленні нічника, особливо це важливо в тому випадку, якщо він розташовуватиметься недалеко від малечі або буде безпосередньо кріпитися на ліжечко.
  • Перевірте наявність функції регулювання яскравості світла — це дозволить підібрати варіант освітлення, який буде в самий раз для вашої дитячої кімнати.

Спирайтеся на перераховані вище рекомендації і вибір нічника в дитячу кімнату стане набагато простіше, а головне — ви не помилитеся. І звісно, ​​якість товару грає не останню роль. На сайті Kidis представлені дитячі нічники на ліжечко від найкращих виробників, із нетоксичних матеріалів та з гарантією — подбайте про свого малюка.

Читати повністю