Пірамідки Baby Einstein

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
Спочатку велика знижка
1 товар(ів)

Піраміди для дітей

Піраміди для дітей - іграшки, які стали справжньою класикою, коли заходить мова про те, щоб обрати малюкові подарунок для захопливого проведення часу та розвитку. Вони здатні розвивати не тільки мислення, а й координацію руки-очі малюка, а також дрібну моторику. Ваш малюк швидше навчитися розрізняти кольори, розміри, форми. Дитяча розвивальна пірамідка здатна захопити дитину, вона буде з цікавістю розбирати і складати деталі, намагаючись зрозуміти потрібну послідовність для того, щоб загальна фігура виглядала правильно. Такі іграшки підійдуть як для найменших (до трьох місяців), так і для старших дітей: до року, двох, трьох і навіть чотирьох років.

Кому підійдуть дитячі пірамідки?

Сучасні виробники пропонують великий асортимент такого типу іграшок. Вони вирізняються не тільки матеріалом виготовлення, кольором, розміром, але ще віковою категорією. Виходячи з останнього параметра, ви зможете купити пірамідку дитячу, яка буде ідеально підходити для вашого малюка. Орієнтуючись на вікову характеристику, можна підібрати варіант для різних дітей. У такому разі кожна модель має певні відмінності та спрямована на розвиток конкретних здібностей.

  • До трьох місяців. Часто виготовлені із безпечної пластмаси, мають елементарний зовнішній вигляд. Вони допомагають дитині досліджувати нові фактури, а спеціальний матеріал та унікальна форма дозволяє використовувати окремі елементи конструкції як прорізувачі.
  • Від трьох до шести місяців. Іграшка для такого віку зазвичай складається із 3–5 елементів. Кожна деталь має різний колір для того, щоб дитина знайомилася з барвами навколишнього світу. Для таких дітей можна обирати моделі не тільки з пластику, але і з дерева. Для такого віку також підходять моделі, які можна кусати під час прорізування зубів.
  • Від шести місяців до року. Така пірамідка дитяча сприятиме тому, що ваша дитина в ігровій формі вчиться правильно знімати кільця і одягати їх назад. У малюка покращиться моторика рук. Пірамідка має бути яскравою, складатися з кількості елементів не більше семи. Стрижень у конструкції може гнучко з'єднуватися з основою задля безпеки.
  • Один рік. Для такого віку слід обирати моделі, за допомогою яких дитина навчиться складати деталі відповідно до форми. Іграшки сприяють розвитку моторики рук, сенсорики та концентрації уваги до 5 і більше хвилин.
  • Два роки. Для малюків такого віку можна обирати вже складніші моделі, які поєднують у собі кілька ігрових завдань: збір деталей відповідно до зразка, вибір елементів однакової форми (коло, квадрат, трикутник), сортування за кольором і формою. Такі піраміди допомагають дитині познайомитися з поняттям більше-менше. Також відбувається запам'ятовування кольорів і форм.
  • Три роки. Такі піраміди для дітей спрямовані на розвиток образного мислення. Наприклад, іграшка бренду Nic складаний чоловічок, де дитині необхідно правильно розмістити елементи та скласти фігурку. Для дітей цього віку можна обирати логічні піраміди, де на підставці буде кілька конструкцій для складання, і ви зможете вивчати з малюком кольори, фігури, а також поняття більший та менший.
  • Чотири роки. У цьому випадку підійдуть моделі, спрямовані на розвиток тих самих понять, але зі збільшеною кількістю деталей. Так дитина здатна довше просидіти за одним заняттям. За допомогою пірамідки можна вивчати рахунок до 5, розбиратися з поняттями «найбільший», «найменший», а також відрізняти деталі не лише за кольором, а й за відтінками.

Таким чином ви зможете обрати модель, яка буде відповідати віку вашого малюка та тим здібностям, які необхідно розвивати в конкретному періоді.

Види пірамідок для дітей

Найчастіше пірамідка дитяча розрахована на малюків від одного до трьох років, хоча на сайті Kidis ви знайдете моделі й на 3-6 місяців або старше за зазначений вік. Умовно всі іграшки такого типу можна поділити на великі групи.

  • Прості – стандартні моделі, що не мають звукових і світлових ефектів. Вони можуть бути з кільцями або формочками (наприклад, пірамідка Fisher-Price).
  • Музичні — на батарейках можуть відтворювати окремі звуки або програвати певну мелодію. Іноді супроводжуються світловими ефектами. Можуть бути оформлені у вигляді тварин, машинок, чоловічків.
  • Розвивальні - це інтерактивні моделі, вони поєднують у собі класичне заняття та веселу динамічну гру. Яскравим прикладом можна назвати дерев'яну логічну піраміду Viga Toys геометричні фігури.

Велика різноманітність, яку пропонують сучасні виробники, дозволить обрати усім батькам потрібну модель відповідно до віку та інтересів дитини. Пірамідка для найменших познайомить малюка з поняттями форми та кольору, а для старших дітей можна обрати логічні моделі.

Асортимент пірамід для дітей у Kidis

Інтернет-магазин іграшок і товарів для дітей Kidis пропонує відвідувачам щедрий вибір товарів для найменших і старших. Сайт приємно здивує кожного, тут ви знайдете піраміди з різних матеріалів (дерево, пластик, силікон тощо), у вигляді морозива, пожежної машинки, собачки, будиночка, чашок, гусениць та іншого. Наприклад, цікаві такі варіанти.

  • Дерев'яна пірамідка Viga Toys Шестерні.
  • Магнітна пірамідка Fat Brain Toys Dizzy Bees Веселі бджілки.
  • Дерев'яна пірамідка Viga Toys Морозиво.
  • Пірамідка дитяча дерев'яна Hape Слоник.
  • Дерев'яна пірамідка Viga Toys Поліцейська машинка.
  • Пірамідка-спінер Fat Brain Toys Minispinny тактильна.
  • Дерев'яна логічна пірамідка Guidecraft Manipulatives Фігури геометрії.

На дитячі пірамідки ціна на сайті Кідіс доступна кожному, постійно присутні різні акції. Обирайте відповідну модель, використовуйте фільтри для того, щоб швидше підібрати потрібний товар за ціною, віком, брендом.

Читати повністю