Прорізувачі Fat Brain Toys

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
Спочатку велика знижка
14 товар(ів)

Прорізувач для зубів — полегшення для кожного малюка

Після перших місяців життя немовляти батьки вже обирають прорізувач для зубів. Педіатри рекомендують мати в арсеналі іграшок малюка прорізувач уже з 3 місяців, адже саме з цього віку зубки поступово просуваються назовні. Тому масаж ясен просто необхідний, адже він може значно полегшити неприємні відчуття, пов'язані з цим періодом зростання дитини.

Навіщо потрібні прорізувачі для зубів?

Прорізування зубів у малюка — достатньо складний і болісний процес, який, до того ж, може супроводжуватися запаленням і набряком ясен. У цей період ви можете спостерігати підвищену примхливість у малюка, а все тому, що він відчуває дискомфорт і не знає, як з ним впоратися. Тому чесалка для зубів дитині просто необхідна. Такий елемент здатний виконувати одночасно кілька завдань.

  • Масажує запалені ділянки ясен, що сприяє зменшенню свербіжу і хворобливих відчуттів.
  • Охолоджує запалені місця в разі попереднього вкладання прорізувача в холодильник.
  • Відволікає дитину від неприємних відчуттів, тому малюки швидше заспокоюються та менше плачуть у цей непростий період.
  • Розвивається моторика рук, оскільки таку іграшку необхідно певним чином тримати, щоб гризти.

Так звані прорізувачі були вигадані давно. Звісно, ​​вони значно відрізнялися від сучасних моделей. Але вже тоді батьки розуміли, що невеликий шматочок твердого хліба чи клаптик тканини заспокоює малюка. Саме так виглядали перші зубогризки для дітей. Сьогодні ж виробляють спеціальні іграшки, технологічний процес яких попередньо було погоджено з відповідними фахівцями (педіатрами та дерматологами). В інтернет-магазині Kidis представлений великий асортимент прорізувачів для дітей, що дозволяє батькам підібрати відповідну модель.

Прорізувачі для зубів: найпоширеніші типи

Сучасний ринок пропонує різноманітні гризунки для дітей. Вони класифікуються за матеріалом, формою та конфігурацією. Серед основних типів можна назвати такі.

  • Силіконові. Така модель найпоширеніша. Вирізняються гарною міцністю, тому перейматися тим, що малюк випадково відкусить частину і спробує її проковтнути — не варто. Силіконові моделі не мають запаху та смаку, абсолютно нешкідливі. Їх можна мити в гарячій воді і навіть стерилізувати, не побоюючись деформації та виділення шкідливих речовин.
  • Гумові, латексні та каучукові. Такий прорізувач для малюків у порівнянні з силіконовим вирізняється більшою м'якістю та еластичністю. Тому в окремих випадках він буде більш комфортним для дитини. Ціна на такі моделі невисока, проте слід взяти до уваги, що іграшки з таких матеріалів не можна мити в посудомийці, вони бояться високих температур. Крім того гризунки можуть мати специфічний запах і смак, що сподобається не кожному малюку.
  • Пластмасові. Достатньо популярні моделі за рахунок особливих характеристик сучасного пластику. Він безпечний для малюків, вирізняється підвищеною міцністю, і доглядати його легко. Однак, обираючи моделі із пластмаси, не забудьте уважно вивчити склад. У ньому не повинно бути таких шкідливих для здоров'я елементів як бісфенол А, полівінілхлорид, фталат.
  • Дерев'яні. Така іграшка для прорізування зубів є екологічно чистою та має особливу естетику. При цьому вона досить "примхлива" у догляді, і міняти гризунки з дерева потрібно значно частіше.
  • Текстильні. З'явилися такі варіанти відносно недавно і лише набирають популярність. Вони екологічні, їх просто використовувати, не вимагають спеціального догляду.

В інтернет-магазині Kidis ви зустрінете великий асортимент прорізувачів для зубів із різних матеріалів, практично будь-яких форм і кольорів. Тут уже відібрано лише якісні іграшки, які пройшли перевірку під час виробництва, авторитетних світових брендів із сертифікатами безпеки. Наприклад, Chicco, Infantino, Fat Brain Toys, Minikoioi.

Як вибрати іграшку для зубів дітям

Сьогодні у продажу можна знайти будь-який прорізувач для зубів. Моделі можуть відрізнятися не тільки за кольором і формою, але й матеріалом, віковим призначенням. Це важлива покупка, тому й ставлення до вибору має бути відповідним. Уважно вивчіть можливі варіанти, інструкції, характеристики, відгуки покупців.

Фахівці рекомендують обирати універсальні варіанти, які підходитимуть всім малюкам. Важливо, щоб дитина могла комфортно тримати прорізувач у руках. Іграшка для зубів дітям має бути помірно твердою та гладкою, без кутів. На сайті інтернет-магазину Kidis ви зможете познайомитися з широким вибором товарів цієї категорії, уважно вивчити всі характеристики та підібрати потрібну модель.

Читати повністю