Розвивальні килимки Lamaze

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
Спочатку велика знижка
2 товар(ів)

Розвивальний килимок для дитини — користь малюку і відпочинок батькам

У перші роки життя малюк навчається взаємодіяти з навколишнім світом. У цей час закладається основа в розвиток його особистісних, когнітивних і комунікативних навичок. Тому важливо створювати для малюка відповідне середовище, в якому він зможе отримувати безпечні та ефективні стимули. Спеціально для цих цілей і був створений розвивальний килимок. Проста, на перший погляд, конструкція забезпечує немовляті корисне та цікаве дозвілля, а батькам — можливість відпочити та зайнятися своїми справами.

Які види дитячих килимків і в чому особливості кожного з них?

Килимки для дітей на підлогу досить різноманітні у своїх конфігураціях, розмірах і кольорах. Виробники подбали про те, щоб кожен із батьків міг підібрати найкраще рішення для свого малюка. Більшість моделей в асортименті розраховані для новонароджених і немовлят до 1 року. Але є й рішення, які можна трансформувати в намети для гри в міру дорослішання маленьких дослідників і використовувати до 4 років.

Аксесуари відрізняються між собою, насамперед, конфігурацією та формою. У каталозі інтернет-магазину Kidis можна обрати та замовити такі види.

  • Килимок-матрасик. Це м'яке та барвисте полотно, прикрашене малюнками. У комплект можуть входити іграшки, подушечки, гризунки. У деяких моделях є інтерактивні елементи.
  • Килимки з дугами. У таких аксесуарах, крім яскравого матрацика, реалізовано систему дуг. На них кріпляться різні іграшки, кільця та брязкальця. Лежачи на животі, малюк може розглядати всі ці барвисті елементи.
  • Моделі із захисними бортиками. Підходять для малюків, які ще не навчилися повзати, але вже виявляють активність. Основа таких моделей обладнана м'якими бортами. Вони допомагають створити безпечний простір для малюка і дарують йому додаткові сенсорні стимули.

Старшим дітям чудово підійде ігровий килимок у вигляді пазла. Це свого роду конструктор, частинами якого малюк може маніпулювати. М'які елементи збираються в килимок або можуть використовуватися для будівництва кубиків та інших цікавих конструкцій. Такі моделі викликають багато цікавості в малюків від двох років. А батькам подобаються «пазли» їхньою практичністю та зручністю у зберіганні.

Користь розвивального килимка: більше переваг, ніж може здатися на перший погляд

Іграшки для сенсорного розвитку - інструмент, за допомогою якого малюк може накопичувати інформацію про навколишній світ. Спочатку він звикає до різноманітності та варіативності предметів, що його оточують. Потім дізнається про те, що речі можуть бути великими і маленькими, м'якими та твердими, округлими та незграбними. Усе це — основа розвитку більш складних і комплексних навичок у майбутньому. Чим більше малюк побачить, доторкнеться до різних безпечних предметів у перший рік свого життя, тим міцнішим буде цей фундамент і повніше картина світу.

Саме ці завдання виконує ігровий килимок для дітей. Для дорослих він може бути просто яскравою конструкцією. Однак для крихітки, що недавно з'явилася на світ, — це надзвичайно велике і цікаве поле для досліджень і пізнання.

Моделі, які ви бачите в каталозі магазину Kidis, ретельно підібрані експертами. У них враховані потреби немовлят у перші місяці життя. Так, аксесуари виконують цілу низку функцій, сприяючи розвитку:

  • тактильного, зорового та слухового сприйняття;
  • процесів запам'ятовування та впізнавання;
  • дрібної та великої моторики;
  • вмінню розрізняти образи;
  • утримання уваги на предметі або кількох.

Крім того, килимок для дітей розвивальний тренує здібності та дуже подобається малюкам. Це один із улюблених видів дозвілля, здатний захопити малюка та підняти його настрій.

Як обрати килимок для малюка: тонкощі, які важливо врахувати при покупці

Перше, на що важливо звернути увагу – вікова категорія моделі. Аксесуари для новонароджених, тримісячних, піврічних та однорічних криіток відрізнятимуться своєю конфігурацією, кількістю та властивостями іграшок, які входять до комплекту. Дітей від року вже можуть не цікавити шуршалки для новонароджених. Їм підійдуть складніші моделі, що відповідають віковим особливостям.

Другий критерій вибору – безпека. Ігровий килимок має бути виготовлений із нетоксичних матеріалів, розрахованих спеціально для найменших. Важливо, щоб конструкція була м'якою, не мала грубих елементів.

Обираючи килимки в магазині Kidis, ви можете не хвилюватися про якість та безпеку аксесуарів. Ми знаємо, наскільки малюки в перші роки життя чутливі до всього, що їх оточує. Тому підібрали найякісніші рішення, яких можна не лише торкатися, а й гризти без шкоди для здоров'я. На сторінках каталогу ви можете в кілька кліків купити розвивальний килимок, що відповідає найсуворішим вимогам до якості.

Читати повністю